top of page

BLOG

Les curiositats de La Lola

Reduïm plàstic, cuidem el planeta!

La majoria de les activitats socioeconòmiques que es produeixen en el món tenen com a conseqüència un gran impacte negatiu sobre el nostre planeta, en són un clar exemple: la mala gestió dels residus com l'abocament de plàstics al mar, la sobreexplotació de recursos, etc. Aquestes ens han portat a una situació insostenible que han provocat el canvi climàtic, un problema que ens afecta en tots els àmbits de la nostra vida.

Per aquest motiu, creiem que és necessari que es produeixin grans canvis a escala global però també creiem que les petites accions són també importants per poder arribar a revertir aquesta situació.


Des de La Lolatakeaway sempre hem volgut tenir en compte l'impacte mediambiental de la nostra empresa, és per això que des de sempre hem fet reciclatge dels residus que produïm, hem utilitzat sistemes que ens permeten reduir tant el consum d'aigua com de llum i també cuinem molts productes dekm 0[en la pròxima publicació al blog us presentarem tots aquests productes].


Per seguir amb aquesta filosofia, des de principis del 2020 estem introduint envasos més sostenibles, reciclables i compostables per als menús de materials com elcartró i fibres naturals (canyade sucre, fulla de palma, etc.), aquest fet ens permetrà reduir el consum de plàstic.


Sempre ens hem preocupat pel medi ambient, i això explica com funcionem.

VOLEM SER PART DEL CANVI! I TU, EL FAS AMB NOSALTRES?

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page